Skip links

Facebook Twitter Insagram
Direct contact Afspraak maken

Bestsellers

Producten

Matrassen

Slaapt u wel op de juiste matras? Of neemt u genoegen met een minder goede nachtrust? Ga voor de matras die uw lichaam het beste ondersteunt. U zult veel comfortabeler liggen. Slaap lekker!

De beste matras: voor een goede nachtrust.

Universele matrassen bieden uw lichaam niet de juiste ondersteuning. U slaapt hierdoor minder goed of minder diep. Uw lichaam én geest krijgen onvoldoende rust. Gun uzelf de beste matras en voorkom klachten. Leg uw nachtrust in de handen van de professionele slaapadviseurs van Bosma Bedden Assen. Zeker weten dat u straks beter slaapt.

De beste matras voor u? Uw slaapadviseur weet het.

Wij leveren alle grote merken matrassen, zoals Pullman, Caresse en niet te vergeten ons eigen exclusieve huismerk: de Royal Dreams Collection. Bij ons in Assen vindt u ook de allerlaatste trends en noviteiten! Uw persoonlijke Bosma Bedden slaapadviseur helpt u de matras te kiezen die past bij uw lichaamstype en uw persoonlijke voorkeuren. Bij Bosma Bedden Assen nemen we graag alle tijd voor u. Zo weet u zeker dat u ’s nachts comfortabel en gezond kunt slapen.

Belangrijk: de juiste combinatie bedbodem en matras.

Omdat ieder lichaam uniek is en een andere ondersteuning nodig heeft, is het belangrijk om een bedbodem en matras te kiezen die u op het lijf geschreven staan. Bodem en matras moeten daarbij flexibel zijn en zorgvuldig aan elkaar zijn aangepast. Zo kan de werking van een goede zone- of ergonomische matras volledig verloren gaan als deze op een verkeerde bodem geplaatst wordt. Zonde! Bovendien kan de verkeerde matras of matrasdrager lichamelijke klachten veroorzaken of verergeren.

Betaalbare kwaliteitsmatras? De Royal Dreams Collection!

Zeker weten dat u een goede aankoop doet? Kies een matras uit onze Royal Dreams Collection. U profiteert dan van een unieke slaapgarantie en een extra lange garantieperiode. U weet zeker dat u een goed matras koopt. Liever een ledikant, bodem en matras ineen? Ook voor een op het lijf geschreven boxspring gaat u gewoon naar Bosma Bedden Assen.

VOORDEEL

ONZE MERKEN

logobar1.1.1psd
logobar2.1.1jpg
logobar5.1
logobar6.1
logobar3.1..1jpg
previous arrow
next arrow