Skip links

Facebook Twitter Insagram
Direct contact Afspraak maken

Bestsellers

Producten

Dekbedden

Uw dekbed. U slaapt er elke nacht onder. Kies een dekbed dat iets voor u doét en heel lang meegaat! Het beste dekbed voor u? Het ligt voor u klaar bij Bosma Bedden Assen.

Het beste dekbed voor u? De slaapadviseur weet het.

Wat is voor u het allerbeste dekbed? Het is de som van kwaliteit en uw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Maar hoe vertaalt u uw wensen naar de juiste maat, de meest geschikte warmteklasse en het beste vulmateriaal? Vraag het aan iemand die er verstand van heeft. De slaapadviseurs van Bosma Bedden Assen staan voor u klaar!

Dekbed kiezen? Ga voor kwaliteit!

Kwaliteit is de belangrijkste factor bij het kiezen van het beste dekbed. Een dekbed met hoogwaardig vulmateriaal heeft vochtregulerende en ventilerende eigenschappen. In een kwaliteitsdekbed is de vulling mooi gelijkmatig verspreid en dit blijft zo, door een goede vakverdeling. Onze beste donzen dekbedden hebben een zeer fijn geweven tijk (hoes), waardoor veertjes nauwelijks naar buiten en huisstofmijten nauwelijks naar binnen kunnen. Een kwaliteitsdekbed van Bosma Bedden Assen gaat wel tien jaar mee.

Welke dekbedvulling past bij uw wensen?

Bij het kiezen van het beste dekbed is het bepalen van de gewenste vulling belangrijk. U kunt grofweg kiezen uit vier categorieën: dons, wol, katoen en synthetisch. Dons, wol, katoen en tencel zijn hoogwaardige, duurzame en natuurlijke vulmaterialen. Wanneer u gevoelig bent voor allergieën, dan is een synthetisch dekbed vaak een goede keuze. Een bed dat helemaal optimaal is voor iemand met een allergie? Wij raden u absoluut een waterbed aan!

Uw dekbed. Heel persoonlijk.

Heeft u het al gauw koud, of transpireert u juist snel? Uw persoonlijke wensen en behoeften bepalen voor een groot deel wat voor u het beste dekbed is. Ligt u graag onder het gewicht van een wat zwaarder dekbed, dan is wol bijvoorbeeld aan te bevelen. Liever een lichtgewicht dekbed? Kies dan voor luchtig dons. Een katoenen dekbed geeft het heerlijke gevoel van een fris laken om u heen. Tencel? Dat is zacht als zijde!

Het beste dekbed? Het ligt voor u klaar bij Bosma Bedden Assen.

Bij Bosma Bedden Assen vindt u dekbedden voor elke persoonlijke voorkeur, behoefte en portemonnee. Onze ruime showroom biedt u een uitgebreide keuze in maten, warmteklassen en vullingen. Uiteraard voldoen al onze dekbedden aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en zijn ze voorzien van de beste keurmerken. Wij nodigen u van harte uit in onze ruime showroom in Assen. Onze slaapadviseurs helpen u graag bij het kiezen van het dekbed dat perfect bij u past.

VOORDEEL

ONZE MERKEN

logobar1.1.1psd
logobar2.1.1jpg
logobar5.1
logobar6.1
logobar3.1..1jpg
previous arrow
next arrow