Skip links

Facebook Twitter Insagram
Direct contact Afspraak maken

Slaapadvies

Goed slapen? U heeft het zelf in de hand. Neem geen genoegen met een universeel bed: uw lichaam krijgt dan niet de juiste ondersteuning! Kies voor kwaliteit en een professioneel advies. Gun uzelf een gezonde nachtrust.

Goed slapen? Dat is heel persoonlijk.

Goed slapen is essentieel voor uw gezondheid. U brengt een derde deel van uw leven door in uw bed. Een goede lichaamshouding tijdens de slaap kan veel klachten voorkomen en zelfs bestaande klachten verminderen. Goed slapen is nodig voor lichaam én geest. Een goed bed is daarom een rechtstreekse investering in uw gezondheid! Elk lichaam is uniek en vraagt om een andere ondersteuning tijdens de slaap. Goed slapen is dus heel persoonlijk. Een universeel bed geeft uw lichaam daarom geen optimale ondersteuning.

Het juiste bed voor een gezonde nachtrust.

Goed slapen? Laat u adviseren door een erkend slaapadviseur! Iemand het juiste bed aanmeten waardoor een gezonde nachtrust kan worden genoten… dat is maatwerk. De slaapadviseurs van Bosma Bedden Assen kunnen u als geen ander voorzien van de juiste informatie en een persoonlijk professioneel advies dat perfect past bij uw wensen en uw lichaamstype. Voor een gezonde nachtrust gaat u naar Bosma Bedden Assen!

Goed slapen = uitgerust wakker worden.

Wordt u elke dag uitgerust wakker? De grootte van uw bed en de mate van comfort van uw matras zijn belangrijke factoren als het gaat om een goede nachtrust. Zorg ervoor dat uw bed minstens 20 centimeter langer is dan uw lichaam, zodat u ook gestrekt goed kunt liggen. Uw bed moet breed genoeg zijn om uw benen te kunnen optrekken in zijligging. Tijdens de slaap verandert u regelmatig van houding. Een goed slaapsysteem past zich direct aan uw nieuwe lighouding aan en vermindert ook eventueel ongemak van een partner die beweegt in zijn of haar slaap. Zo kunt u genieten van een ongestoorde nachtrust. Bent u vaak onrustig tijdens de slaap? Kies dan zeker voor een wat breder bed.

Voorkom rugklachten. Slaap in het juiste bed!

Uw wervelkolom heeft van nature een S-vorm. Als uw bed te zacht of te hard is krijgt uw rug niet de juiste ondersteuning. U ligt niet comfortabel en slaapt daardoor minder lang en diep. Elke dag begint dan met een valse start. Bovendien kunt u last krijgen van chronische klachten wanneer u niet goed ligt, nacht na nacht. Gun uzelf elke dag een goed begin na een gezonde nachtrust. Goed slapen begint bij Bosma Bedden Assen!

Uw specialist in zorgbedden.

Het verstelbare zorgbed wint aan populariteit. Een zorgbed ondersteunt de diverse zones van uw lichaam vele malen beter dan een standaard bed. Bij lichamelijke klachten is een zorgbed of seniorenbed een echte redder in nood. Een goed verstelbaar bed kan het verschil maken tussen een slapeloze nacht vol pijn en ongemak en een heerlijke nachtrust!

Luxe en comfort? Een verstelbaar comfortbed!

U hoeft echt niet ziek of oud te zijn om te mogen genieten van een verstelbaar bed! Een comfortbed biedt veel variatie in lig- en zithouding en is dus een aanrader voor iedereen die van luxe en comfort houdt. Het hoofd- en voeteneinde kunnen omhoog gezet worden bij het zoeken naar een prettige houding. Of u nu wilt slapen of gewoon even lekker wilt relaxen in bed… met een druk op de knop kunt u de ideale lig- of zithouding instellen. Dat ligt én zit pas goed!

Het juiste bed? U vindt het bij Bosma Bedden Assen.

Goed slapen doet u op een bed van Bosma Bedden Assen. U bent dan absoluut verzekerd van een slaapoplossing die perfect past bij uw wensen en lichaamstype. En dus van een gezonde nachtrust! In onze grote showroom vindt u alles voor een perfect slaapsysteem en een schitterende inrichting van uw slaapkamer. Laat u voorlichten en inspireren bij Bosma Bedden Assen. Dat is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. We zien u graag in onze showroom!


Notice: Undefined variable: showbest in /home/bosmabedde/domains/bosmabeddenassen.nl/public_html/wp-content/themes/nijm/template/blog.php on line 99

VOORDEEL

ONZE MERKEN