Skip links

Facebook Twitter Insagram
Direct contact Afspraak maken

Bestsellers

Producten

Lattenbodems

Bedbodem? Net zo belangrijk als uw matras!

Uw bedbodem of matrasdrager is te vergelijken met de schokdempers van een auto. Een groot of zwaar voertuig heeft andere schokdempers nodig dan bijvoorbeeld een compacte Smart. Daarom slaapt u veel beter op een combinatie van een bedbodem en matras die perfect op uw lichaam én op elkaar zijn afgestemd. Gezond slapen? Gun uzelf een optimale nachtrust. Kies voor een bedbodem of matrasdrager van Bosma Bedden Assen!

Wat doet een goede matrasdrager?

Een goed matras is belangrijk, maar dat geldt ook voor de bedbodem die de matras moet dragen! Een goede bedbodem of matrasdrager is ondersteunend én flexibel en kan de druk die op de matras rust optimaal opvangen. Zonder geschikte matrasdrager gaan de goede eigenschappen van uw matras deels verloren! Ook speelt de bedbodem een rol als het gaat om een goede ventilatie en vochtregulatie.

VOORDEEL

Gesloten maar bereikbaar

Helaas zijn wij gesloten voor bezoek tijdens de lockdown. Wij kijken graag naar wat er nog wel kan. We zijn bereikbaar voor service- en adviesvragen. Ondanks dat onze winkel een aantal weken dichtmoet, gaat onze bezorging gewoon door.

Om u te kunnen blijven helpen zullen we deze periode gaan bezorgen aan huis. Ook is het mogelijk om thuis persoonlijk advies te krijgen. Wij komen graag vrijblijvend langs.

Interesse? informeer naar de mogelijkheden.

U kunt ons bereiken via onderstaande kanalen:
Telefonisch: 0592-375570 of 06-55000204
Whatsapp: 06-55000204
Mail: Assen@bosmabedden.nl
of stuur ons een een chatbericht via facebook: www.facebook.com/BosmaBeddenAssen

_____________________________________________________________________________________________________________________

ONZE MERKEN