Skip links

Facebook Twitter Insagram
Direct contact Afspraak maken

Bestsellers

Producten

Lattenbodems

 

Een onmisbaar en onherkenbaar product in de slaapkamer. De lattenbodem is de kern en het fundament voor een goed ondersteunend bed en een goede nachtrust.

Waarom?

Omdat een lattenbodem een goedvermogen heeft om te kunnen ondersteunen en te verdelen, door de kieren tussen de latten is ventilatie een makkelijk begrip. Dit in combinatie met een goed verende lat, zorgt samen voor ondersteuning, comfort en geruststelling. Want met een goede lattenbodem bent u heel wat jaren verzekerd van een goede nachtrust!

Daarom bieden wij bij Bosma Bedden ook alleen een goede kwaliteit lattenbodems aan. Wij bieden meerdere mogelijkheden aan op het gebied van lattenbodems, elke mogelijkheid heeft zo weer zijn eigen unieke kenmerken.

Wij adviseren u graag bij de keuze voor de voor u meest geschikte lattenbodem!
U bent van harte uitgenodigd in onze Showroom.

Bedbodem? Net zo belangrijk als uw matras!

Uw bedbodem of matrasdrager is te vergelijken met de schokdempers van een auto. Een groot of zwaar voertuig heeft andere schokdempers nodig dan bijvoorbeeld een compacte Smart. Daarom slaapt u veel beter op een combinatie van een bedbodem en matras die perfect op uw lichaam én op elkaar zijn afgestemd. Gezond slapen? Gun uzelf een optimale nachtrust. Kies voor een bedbodem of matrasdrager van Bosma Bedden Assen!

Wat doet een goede matrasdrager?

Een goed matras is belangrijk, maar dat geldt ook voor de bedbodem die de matras moet dragen! Een goede bedbodem of matrasdrager is ondersteunend én flexibel en kan de druk die op de matras rust optimaal opvangen. Zonder geschikte matrasdrager gaan de goede eigenschappen van uw matras deels verloren! Ook speelt de bedbodem een rol als het gaat om een goede ventilatie en vochtregulatie.

VOORDEEL

ONZE MERKEN

logobar1.1.1psd
logobar2.1.1jpg
logobar5.1
logobar6.1
logobar3.1..1jpg
previous arrow
next arrow