Skip links

Facebook Twitter Insagram
Direct contact Afspraak maken

Bestsellers

Producten

Bodems

Bedbodem? Net zo belangrijk als uw matras!

Uw bedbodem of matrasdrager is te vergelijken met de schokdempers van een auto. Een groot of zwaar voertuig heeft andere schokdempers nodig dan bijvoorbeeld een compacte Smart. Daarom slaapt u veel beter op een combinatie van een bedbodem en matras die perfect op uw lichaam én op elkaar zijn afgestemd. Gezond slapen? Gun uzelf een optimale nachtrust. Kies voor een bedbodem of matrasdrager van Bosma Bedden Assen!

Wat doet een goede matrasdrager?

Een goed matras is belangrijk, maar dat geldt ook voor de bedbodem die de matras moet dragen! Een goede bedbodem of matrasdrager is ondersteunend én flexibel en kan de druk die op de matras rust optimaal opvangen. Zonder geschikte matrasdrager gaan de goede eigenschappen van uw matras deels verloren! Ook speelt de bedbodem een rol als het gaat om een goede ventilatie en vochtregulatie.

Bedbodem? Goedkoop is duurkoop!

Vanzelfsprekend is het belangrijk dat uw bedbodem duurzaam is, zodat u er vele jaren plezier van heeft. Bij Bosma Bedden Assen verkopen we geen universele bed bodems. Natuurlijk moet goed slapen wel voor iedereen betaalbaar zijn. In onze showroom vindt u daarom een variëteit aan goede bedbodems: van heel betaalbare vlakke bodems en handverstelbare lattenbodems tot zeer luxe, elektrisch verstelbare bodems, die u zelfs met uw SMART-phone kunt bedienen.

Voorkom rugklachten: kies de juiste matrasdrager.

Rugklachten… u kunt ze beter voorkomen dan genezen! De specialisten van Bosma Bedden Assen zorgen ervoor dat uw matras en bedbodem een perfecte combinatie vormen. Zo weet u zeker dat uw lichaam optimaal wordt ondersteund en u ’s nachts gezond kunt slapen. Bosma Bedden Assen biedt u alle keuze op het gebied van bedbodems en matrasdragers, zowel in soorten als in maten. Welke bedbodem geeft uw lichaamstype de juiste ondersteuning? Onze slaapadviseurs vertellen het u graag.

Liever een ledikant, bodem en matras ineen? Ook voor een op het lijf geschreven boxspring gaat u natuurlijk naar Bosma Bedden Assen!

VOORDEEL

ONZE MERKEN

logobar1.1.1psd
logobar2.1.1jpg
logobar5.1
logobar6.1
logobar3.1..1jpg
previous arrow
next arrow