Skip links

Facebook Twitter Insagram
Direct contact Afspraak maken

Waterbedden

Waterbed: de beste keuze voor uw gezondheid

Een waterbed kopen is een investering in uw gezondheid. Een goed waterbed ondersteunt uw lichaam optimaal: het waterbed neemt vanzelf de vorm van uw lichaam aan. Onrustig draaien, zoeken naar een goede lighouding en pijn door verkeerd liggen zijn verleden tijd. Met een kwaliteitswaterbed van Bosma Bedden Assen krijgen uw lichaam en geest de rust die u nodig heeft. Daar geniet u de hele dag van! Niet voor niets horen wij vaak van onze klanten: “Eens een waterbed, altijd een waterbed!”

Waterbed? Hygiënischer kan niet!

U wilt slapen in een schoon en fris bed? Geen schoner bed dan een waterbed! Een watermatras bevat geen stof, zweet, bacteriën, schimmels, algen of huisstofmijt, zoals een gewoon matras. Gezonder en hygiënischer kan niet! Een waterbed is daarom zeker de beste keuze voor mensen met bijvoorbeeld een huisstofmijtallergie. Dat lucht op! Om uw waterbed mooi en schoon te houden, geven we u bij de aanschaf van uw waterbed een gratis onderhoudspakket mee. Plus een aantal slimme tips, zodat u extra lang plezier heeft van uw waterbed!

Waterbed duur? Welnee!

Bosma Bedden Assen bewijst dat een goed waterbed helemaal niet duur hoeft te zijn. U heeft al een uitstekend en compleet waterbed plus gratis onderhoudspakket voor € 1.495,-! Betaalbare kwaliteit die heel lang meegaat… daarom gaat u naar Bosma Bedden Assen, uw waterbeddenspecialist!

Waarom een waterbed van Bosma Bedden Assen?

Voor het beste waterbed tegen de scherpste prijs gaat u naar Bosma Bedden Assen. Wij zijn dé waterbeddenspecialist van de regio! We zetten de voordelen van onze waterbedden voor u op een rij.

  • Topkwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ideale ergonomische ondersteuning van uw lichaam
  • Optimale spierontspanning: u wordt uitgerust wakker!
  • Regelbare temperatuur: warm in de winter, koel in de zomer
  • De meest gezonde en hygiënische slaapoplossing!
  • Dé oplossing voor mensen met een allergie
  • U profiteert van onze expertise op het gebied van waterbedden
  • U profiteert van onze uitstekende klantenservice
  • 100% tevredenheidsgarantie

Meer informatie en proefliggen

Waterbedden bewonderen en uitproberen? Kom geheel vrijblijvend kijken en proefliggen in onze speciale waterbedden showroom! Onze waterbeddenspecialist laat u de vele mogelijkheden zien en geeft graag antwoord op al uw vragen. Zeker weten dat we uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen? Maak online een afspraak, bel ons op het telefoonnummer 0592-375570 of stuur een e-mail naar assen@bosmabedden.nl. We zien u heel graag in onze waterbedden showroom!

sd

VOORDEEL

ONZE MERKEN

logobar1.1.1psd
logobar2.1.1jpg
logobar5.1
logobar6.1
logobar3.1..1jpg
previous arrow
next arrow