Skip links

Facebook Twitter Insagram
Direct contact Afspraak maken

Bestsellers

Producten

Kussens

Waarop legt u uw hoofd elke nacht te rusten? Uw hoofdkussen bepaalt voor een groot deel hoe uitgerust en fit u wakker wordt. Een goed hoofdkussen ondersteunt de natuurlijke vorm van uw hals- en borstwervels tijdens de slaap. U slaapt beter en voorkomt vervelende klachten met een goed hoofdkussen van Bosma Bedden Assen.

Goed hoofdkussen? Kies ‘m met zorg!

Heeft u ’s morgens last van hoofdpijn, stijfheid of pijn in de nek- en schouderstreek? Pijn in de rug? U bent niet de enige. Het kiezen van een goed hoofdkussen is belangrijker dan veel mensen denken. Een universeel hoofdkussen biedt in de meeste gevallen niet de juiste ondersteuning. Met alle gevolgen van dien voor uw hoofd, nek, schouders en rug. Kies dus met zorg een goed hoofdkussen en laat u adviseren door de slaapadviseurs van Bosma Bedden Assen.

Een goed hoofdkussen: heel persoonlijk.

Hoe hard of zacht mag uw hoofdkussen zijn en welke grootte en dikte ondersteunen uw nek en hoofd optimaal? Een goed hoofdkussen speelt een grote rol als het gaat om een gezonde nachtrust! Welk hoofdkussen is voor u de beste keuze? Dit hangt af van drie factoren: uw lichaamsbouw, uw gewicht en uw persoonlijke wensen. Een goed kussen ondersteunt zowel uw hoofd als uw nek waardoor u beter slaapt en spier- en discusklachten kunt voorkomen.

Uitgebreide collectie hoogwaardige hoofdkussens.

Bij Bosma Bedden Assen vindt u een uitgebreide collectie kwalitatief zeer goede hoofdkussens. Van compact tot groot en van zacht tot stevig. Zoekt u een goed hoofdkussen dat de nek perfect ondersteunt? Bosma Bedden Assen kan u bijvoorbeeld het Silvana Support hoofdkussen aanbieden in zes specifieke uitvoeringen en twee verschillende maten. Deze nekondersteunende topkussens zijn ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten en gemaakt van zeer hoogwaardige materialen. Probeer ze uit in onze showroom!

Een goed hoofdkussen… dat ligt lekker!

Ook voor ergonomische en orthopedische hoofdkussens gaat u dus gewoon naar Bosma Bedden Assen. Wij zorgen ervoor dat u uw hoofd kunt laten rusten op een goed hoofdkussen dat optimaal is voor uw gezondheid. Kom gerust kijken, voelen en proefliggen in onze ruime en inspirerende slaapshowroom. Onze slaapexperts voorzien u graag van professioneel advies!

VOORDEEL

ONZE MERKEN

logobar1.1.1psd
logobar2.1.1jpg
logobar5.1
logobar6.1
logobar3.1..1jpg
previous arrow
next arrow