Skip links

Facebook Twitter Insagram
Direct contact Afspraak maken

Bedrijf

De beste slaapadviseurs staan voor u klaar.

De slaapkamer van uw dromen? Wij realiseren ‘m voor u. Onze slaapadviseurs helpen u graag met het verwezenlijken van de mooiste slaapkamer en het meest comfortabele bed dat u zich maar kunt voorstellen. Laat u verrassen en inspireren door de veelzijdigheid in design en mogelijkheden van onze slaapoplossingen in onze ruim 1.800 m² metende showroom.

Leg uw nachtrust in de handen van de specialist.

Wat wilt u graag, wat vindt u prettig? Uw persoonlijke wensen staan voor ons centraal. Bij Bosma Bedden Assen staat ‘feeling met de klant’ bovenaan de lijst. Daarnaast zorgen wij voor een maatwerk slaapoplossing die perfect past bij uw lichaamstype. Zodat u straks goed en gezond kunt slapen. Want uw nachtrust, dat is onze prioriteit.

Familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring.

Kent u het verhaal van ons familiebedrijf? We zijn er trots op. Stelt u zich voor… het is ten tijde van de Cubacrisis. Pieter Bosma senior krijgt een briljant idee en volgt zijn ondernemersinstinct. Hij koopt een grote partij Aabe-dekens op, om deze in Emmen te verkopen. Dat heeft hij goed bekeken. Want in de hele wereld en zo ook in Nederland, vreest men voor een Derde Wereldoorlog. De dekens gaan daarom als zoete broodjes over de toonbank. Zo is Pieter Bosma senior, zoals we dat in Drenthe zeggen, ‘op de kloeten’ gekomen!

Van winkel tot slaapimperium.

Korte tijd later vestigt Pieter Bosma senior de allereerste beddenspeciaalzaak in Noord-Nederland. We schrijven dan 1963. In 1971 volgt een tweede vestiging, aan de Lagestraat in Winschoten. Deze wordt na verloop van tijd gerund door zijn zoon Pieter Bosma junior. Zoon Gerrie neemt uiteindelijk de zaak in Emmen voor zijn rekening. Zoon Ente runt vestiging drie, in Wezep. Edwin, de jongste telg, neemt de leiding in de vierde vestiging in Assen. De zaak van Gerrie in Emmen sluit in 2014, maar broertje Edwin ziet mogelijkheden en opent een jaar later een geheel nieuwe winkel in Emmen, met dezelfde opzet als de succesvolle vestiging in Assen.

Ons doel: het best denkbare slaapcomfort voor u.

Pieter Bosma senior was veel meer dan een verkoper. Zijn grote kracht was dat hij luisterde naar de klant en diens wensen heel serieus nam. Bosma ergerde zich aan de puur technische en commerciële invalshoek van de fabrikanten. Goed slapen is essentieel voor de lichamelijke én geestelijke gezondheid van de mens! Samen met een aantal andere beddenspeciaalzaken richtte hij de Vereniging van Slaapvoorlichters op. Binnen deze unieke vereniging houdt een groep samenwerkende beddenspeciaalzaken zich nu al ruim 40 jaar bezig met een gemeenschappelijk doel: voor u het best denkbare slaapcomfort en de hoogste mate van service realiseren.

 

sd

Uitstekende en persoonlijke service.

Al 20 jaar biedt Bosma Bedden Assen u het grootste assortiment betaalbare topproducten, professioneel advies en uitstekende service en garantie. U een bed verkopen is niet ons doel. U het juiste bed verkopen waardoor u kunt genieten van optimaal en gezond slaapcomfort. Dát is ons doel. Wist u dat wij dé specialist in zorgbedden en waterbedden in de regio zijn?

Uw persoonlijke slaapadviseur neemt alle tijd voor u.

Vergis u niet! Een universeel bed ondersteunt uw lichaam onvoldoende. Kies voor de slaapspecialist! U bent dan niet alleen verzekerd van het beste product, maar ook van de allerbeste service. Dat begint al in de winkel, waar onze ervaren slaapadviseurs u begeleiden bij de keuze van de voor u perfecte slaapoplossing. Dat is maatwerk. Vervolgens bezorgen, installeren en monteren onze ervaren vakmensen uw bed, boxspring of andere slaapkamermeubelen kosteloos bij u thuis. Service van de zaak*.

Speciaal voor u: de Royal Dreams Collection.

Bij Bosma Bedden zetten we graag nét dat stapje extra voor u. Speciaal voor onze klanten ontwikkelden wij daarom een exclusief huismerk: de Royal Dreams Collection. Topkwaliteit is daardoor betaalbaar geworden voor ál onze klanten! Wij, als team van Bosma Bedden Assen, zijn daar trots op. De Royal Dreams Collection biedt u alles voor de inhoud van uw bed. Matrassen, lattenbodems, dekbedden, kussens, moltons, schitterend bedtextiel maar ook een complete lijn boxsprings in drie luxevarianten. Komt u deze schitterende collectie bewonderen in onze showroom? U bent van harte welkom!

100% tevredenheidsgarantie. Slaap lekker!

Bij Bosma Bedden Assen gaat de deur niet dicht nadat u betaald heeft. Ook daarna mag u gegarandeerd rekenen op onze expertise en inzet. Een miskoop doen is niet mogelijk bij Bosma Bedden Assen. Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn, dan lossen we dat altijd samen op. U mag erop rekenen dat u straks slaapt op een bed dat perfect bij u past. Wij zijn 100% klantgericht en streven naar 100% klanttevredenheid.

* Bij uw bestelling vanaf € 500,-

VOORDEEL

ONZE MERKEN

logobar1.1.1psd
logobar2.1.1jpg
logobar5.1
logobar6.1
logobar3.1..1jpg
previous arrow
next arrow