Skip links

Facebook Twitter Insagram
Direct contact Afspraak maken

Bestsellers

Producten

Boxsprings

Uw ideale boxspring? Die stelt u zelf samen bij Bosma Bedden Assen!

Op een goede boxspring ligt u prinsheerlijk. Het voelt alsof u op twee matrassen ligt! Een boxspring die op maat gemaakt is geeft een heel nauwkeurige ondersteuning en extra comfort. Een boxspring is een gestoffeerde box met metalen veren. Het is een combinatie van matras en bedbodem, maar de matrasdrager en het matras zijn afzonderlijk van elkaar te kiezen. Stel uw boxspring op maat samen bij Bosma Bedden Assen! Onze slaapadviseur begeleidt u graag en neemt alle tijd voor u.

Hoog, zacht en compact… de boxspring!

Een boxspring betekent over het algemeen hoger slapen en gemakkelijker in en uit bed stappen. Veel mensen ervaren dit als zeer comfortabel. Nog een voordeel van de boxspring is dat uw bed aan alle kanten zacht is. U kunt zich er niet aan stoten. Bovendien hoeft u bij de inrichting van uw slaapkamer geen rekening te houden met extra ruimte die de randen van een ledikant innemen. De boxspring is compact. Het is een ledikant, matras en bedbodem in één. De boxspring is er in vlakke en elektrisch verstelbare uitvoeringen. Bij Bosma Bedden Assen vindt u alle grote merken boxsprings, zoals Tempur, Nachtrijk en ons eigen exclusieve huismerk: de Royal Dreams Collection. Al deze boxsprings zijn op maat en kunnen dus naar uw persoonlijke behoeften worden samengesteld.

De voordelen van onze maatwerk boxsprings

Waarom kiest u voor een boxspring op maat van Bosma Bedden Assen? We zetten de voordelen graag voor u op een rij.

 • Zeer hoog comfort
  De boxspring biedt een dubbele ondersteuning; zelfs driedubbel wanneer u kiest voor een topmatras of topper.
 • Hoog slapen, gemakkelijk in en uit bed
  De hoge boxspring oogt luxe en is heel praktisch!
 • Stel uw ideale boxspring op maat samen
  Kies de voor u ideale combinatie van matras en matrasdrager.
 • Zacht en compact
 • Geen ledikant nodig: dit scheelt ruimte. Bovendien zijn er geen harde randen waartegen u zich kunt stoten.
 • Kies uw eigen stijl
 • Bepaal zelf de materiaalsoort en kleur van uw boxspring en de poten.
 • Complete slaapkamer
  Bij Bosma Bedden Assen vindt u ook bijpassende meubelen, bedtextiel en linnengoed. Wij helpen u graag met de perfecte afstyling van uw slaapkamer.

Op zoek naar een hoogwaardige boxspring op maat voor een zeer scherpe prijs? Veel van onze klanten komen speciaal naar Bosma Bedden Assen voor onze exclusieve Royal Dreams Collection. Een echte aanrader als u op zoek bent naar betaalbare topkwaliteit!

VOORDEEL

ONZE MERKEN

logobar1.1.1psd
logobar2.1.1jpg
logobar5.1
logobar6.1
logobar3.1..1jpg
previous arrow
next arrow