Skip links

Facebook Twitter Insagram
Direct contact Afspraak maken

Bestsellers

Producten

Kasten

Kledingkast, schuifkast, linnenkast of nachtkastjes? Welke kast u ook zoekt, u vindt ‘m bij Bosma Bedden in Assen!

Kwaliteitskast? Naar Bosma Bedden Assen!

Wandel door onze uitgebreide showroom en bewonder kasten in alle stijlen, soorten en maten. Wij leveren alle grote A-merken. Heeft u iets specifieks in gedachten en hebben we die kast nu nét niet in de showroom staan? We bestellen uw favoriete kast graag voor u. Komt u gerust geheel vrijblijvend langs in onze showroom. Ons professionele team helpt u graag!

Kast met verlichting? Inloopkast? Wij regelen het.

Een kwaliteitskast van Bosma Bedden Assen… daar heeft u héél lang plezier van. Hoe mooi mag het worden? U wilt verlichting in de kast met een bewegingssensor? Deuren die zachtjes dicht glijden, glazen of spiegeldeuren, of een fraai passe-partout raamwerk rond uw kast? Onze ervaren monteurs bouwen het graag voor u in. Misschien heeft u uw zinnen gezet op een complete inloopkast? Ook dat kunnen we voor u regelen.

Bosma Bedden Assen: voor uw complete slaapkamer

Bij Bosma Bedden Assen vindt u echt álles voor uw slaapkamer. Niet alleen hebben wij een uitgebreide collectie ledikanten, boxsprings, waterbedden, zorg- en comfortbedden, bedbodems en matrassen; ook voor tienerkamers, kleding- en linnenkasten, nachtkastjes, dekbedden, kussens en een groot assortiment bedtextiel gaat u gewoon naar Bosma Bedden Assen. Rekent u maar op een hoge kwaliteit en een goede fabrieksgarantie. En uiteraard op de uitstekende service die u van Bosma Bedden Assen gewend bent. Voor én na uw aankoop.

VOORDEEL

ONZE MERKEN